Μεταφορές στα Βαλκάνια

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ | ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή ως Πύλη των Βαλκανίων. Η γεωγραφική της θέση προσφέρει ισχυρά πλεονεκτήματα για τη δημιουργία ενός κόμβου εφοδιαστικής αλυσίδας. 

Οι εγκαταστάσεις μας παρέχουν ειδικό τομέα κλειστής αποθήκης για τα υπό διαμετακόμιση φορτία, καθώς και για τα φορτία που παραμένουν εντός αποθήκης για πολύ μικρό χρονικό διάστημα (short-stay / easy access points). Το προσωπικό μας θα φροντίσει για την ασφαλή παραλαβή, αποθήκευση και επαναφόρτωση των εμπορευμάτων επί αυτοκινήτου σε ταχύτατους χρόνους και με ευνοϊκό κόστος.

 

Η Eurocargo Logistics Group λόγο των αναγκών της για ανάπτυξη σε νέες χώρες αποφάσισε το 2006 να επεκταθεί και στη γειτονική Βουλγαρία συνδέοντας την Ελλάδα με τη δίοδο στα Βαλκάνια. Σήμερα η Eurocargo διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο Αποθήκευσης , Μεταφορών και Διανομών στο Petrich (BG) και στη Sofia (BG).  Αυτός ο κεντρικός άξονας αποτελεί ευνοϊκή την είσοδο των φορτηγών για την Ανατολική Ευρώπη.

Eurocargo Logistics Group

Ρωτήστε μας για τις Μεταφορές σας στα Βαλκάνια

Παρέχουμε καθημερινά δρομολόγια από και προς Βουλγαρία. Συνεργαζόμαστε με Logistic Center στο Petrich και στη Sofia από το 2006. Καλύπτουμε τις ανάγκες σας καθημερινά από 1 παλέτα έως κομπλέ φορτία.

Μπορείτε να ζητήσετε τη Προσφορά σας Δωρεάν εδώ